7 augustus 2024 20:00 - 21:45

Na het daverende succes van hun optreden op 28 januari j.l. in een uitverkochte en dolenthousiaste zaal hebben onze programmeurs niet geaarzeld op Yara en haar band snel weer te boeken voor een optreden in het zomerprogramma.

De nog jonge Doetinchemse Countryzangeres Yara Beeks heeft al veel ervaring opgedaan en is bezig een goede reputatie op te bouwen in binnen- en buitenland. Ze deelde het podium met onder andere Douwe Bob, de Engelse singer-songwriter Mike Toole en de succesvolle Countryband Ramblin Boots; daarnaast speelde ze als support act voor Emma Heesters en de Amerikaanse Whitney Rose. Ze is meerdere malen te horen geweest in Spanje, Duitsland en België en op festivals als Mañana Mañana en Eurosonic. Zichzelf begeleidend op gitaar schrijft Yara over het dagelijks leven dat voor ons allemaal herkenbaar is en laat ze zich inspireren door onder meer Vince Gill, Ilse de Lange en Alison Krauss. In haar repertoire heeft ze naast eigen werk ook covers van the Chicks, Dolly Parton, Danny Vera en Johnny Cash.

Na een reeks succesvolle solo-optredens besloot Yara dat het tijd was om een band te vormen. In het begin van 2023 bundelde ze haar krachten met twee doorgewinterde muzikanten: Dennis Spee, een getalenteerde drummer uit Arnhem, en Martin Stegeman, een meester op de contrabas uit Lochem, voegden zich bij haar. Met deze nieuwe ritmesectie steeg niet alleen de gemiddelde leeftijd aanzienlijk, maar brachten ze ook een schat aan ervaring en muzikaal talent met zich mee.

Terwijl de band zich verder ontwikkelde, sloot zich later in datzelfde jaar gitarist Nico Klumpert bij de band aan. Met zijn toevoeging werd de sound van de band verder versterkt, en de prachtige meerstemmige zang voegt een extra laag diepte en emotie toe aan de nummers. Samen smeden ze een krachtige en veelbelovende muzikale toekomst.

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .