14 augustus 2024 20:00 - 21:45

Deze avond presenteert Theater Onder de Molen een voorstelling met twee verschillende artiesten/optredens vóór en na de pauze.

Klarinetkwartet Marlimasa “Zomer”
Een herkenbaar, zomers en licht verteerbaar programma, dat is wat u mag verwachten. We reizen naar Spanje voor de paso doble, naar Argentinië voor de tango, naar Amerika voor de blues en natuurlijk voor Summertime…

Martine, Lisette, Martine en Sanne: vier dames op rode pumps vormen sinds 2016 Klarinetkwartet Marlimasa. Zij maken graag gebruik van de warme klank en de veelzijdigheid van de klarinet, het instrument dat werkelijk elk genre aankan. Hun repertoire is dan ook breed, van klassiek tot lichte muziek en pop.

Marlimasa is ontstaan bij Philharmonie Gelre, een symfonisch blaasorkest uit Arnhem waar Joop Boerstoel uit Vorden destijds dirigent was. “Het zeer gewaardeerde contact met Joop Boerstoel brengt ons op 14 augustus naar theater Onder de Molen waar wij met veel plezier een vrolijk zomers programma zullen brengen!” aldus Marlimasa.
 

Yasmin Cobos Sanchez
Yasmin is al vanaf jonge leeftijd helemaal in de wolken van de podiumkunsten. Ze begon als zes jarig meisje al met haar zang avontuur bij het kinderkoor van de Ulftse Nachtegalen. Hier heeft ze meerstemmig leren zingen en zingen in verschillende talen. Ze zingt sinds haar tiende bij het jeugdkoor en doet dit nog steeds met heel veel plezier. Ze heeft dit jaar de opleiding Musical Performer op het Rijn IJssel in Arnhem afgerond en stond daar mee vaak op podium als danser actrice en zangeres. 

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .