21 augustus 2024 20:00 - 21:45

Eigenwijs? Dat zijn ze wel een beetje. Maar ze houden vooral van zingen!

Vocal Group EigenWijs is een enthousiast gezelschap uit Lochem bestaande uit 12 zangers en zangeressen. Elke week repeteren ze met elkaar en dirigent Dennis Weelink. Ze houden ervan elkaar muzikaal uit te dagen, maar zijn ervan overtuigd dat dat alleen maar lukt als de sfeer optimaal is. Aan gezelligheid dan ook geen gebrek!

Repertoire
Het repertoire bestaat uit een keur van bekende en minder bekende songs uit de pop- en lichte muziek vanuit diverse landen. In het Nederlands, Engels of het Scandinavisch worden de nummers meerstemmig gezongen; van 4- tot 6-stemmig. De meeste nummers a capella en sommige nummers met begeleiding van piano.

Vocal Group EigenWijs vindt het superleuk om op te treden en organiseren ook met regelmaat een eigen optreden of nemen deel aan regionale, landelijke of internationale festivals en korendagen.  zijn steeds weer op zoek naar een volgende uitdaging….

Voorproefjes:
Voorproefje 1: KLIK HIER
Voorproefje 2: KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .