23 juni 2024 15:00 - 16:45

Een live optreden van The Outbound Scallywag Carnival uit Aalten is een parade van klanken, grappen en anekdotes die een beroep doen op je hele scala aan emoties, het is dan ook meer dan alleen een bezoekje aan een live band.

Ervaar een onvergetelijk live optreden van deze unieke bluegrass band, die je meeneemt op een muzikale reis vol emotie, humor en aanstekelijke anekdotes. Met hun originele bezetting en de toevoeging van Erwin op pedal steel en Marc op drums, laten ze zien dat bluegrass en country perfect samengaan. Vanaf het moment dat je hun warme familie omarmt, word je behandeld als een ware Scallywag. Mis deze bijzondere ervaring niet en geniet mee van hun eerdere samenwerkingen met artiesten als The Bluegrass BoogieMen, Eileen Rose en Hugh Moffat (van zijn hand kwam de wereldhit Rose of my heart!)

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .