8 maart 2024 20:00 - 21:45

Deze voorstelling komt in de plaats van die van Sad Songs, die vanwege persoonlijke omstandigheden hun voorstelling hebben moeten annuleren.
Maar….we zijn erg blij dat we een steengoede alternatieve band hebben kunnen contracteren: Liseth and the Satellites!

Singer-songwriter Liseth Horsten heeft een stem van het karakteristieke en herkenbare soort; spannend, soulvol, authentiek en met veel diepgang. Met haar trio Liseth & The Satellites brengt ze haar sterke en gepassioneerde songs in een typisch eigen mix van rootsy stijlen. Van melancholische en gelaagde kleine liedjes tot semi-akoestische rock, en met een voorliefde voor de organische gitaarklanken van de sixties en seventies. Met akoestische en elektrische gitaren, een dragende contrabas en meerstemmige zang wordt het eigen repertoire hier en daar afgewisseld met een ode aan een andere muzikale held.

Liseth begon al in de jaren ’90 met het schrijven van liedjes op gitaar, dit bracht haar naar podia in binnen- en buitenland. Na vele omzwervingen in commerciële projecten, waardoor haar eigen muziek naar de achtergrond was verdwenen, kreeg haar eigen repertoire een nieuwe impuls toen ze in Californië de EP Kites and Traffic Lights opnam met gitarist/zanger Michael Roe en bassist Mark Harmon (2015). Een charmant album met zonovergoten en melancholische gitaarsongs. Terug in Nederland vormde ze haar trio waarmee ze in 2021 de Ep Miss uitbracht, die een lekkere bandsound kreeg door de samenwerking met een drummer/producer.

“Top Americana van eigen bodem”…”Een heuse verborgen parel”. (R., radio DJ)

“A beautiful and intricate blend of Americana, indie folk, and alternative country. Built around the powerful and compelling voice of Liseth. Songs of love, melancholy, and loss, mixed in with compositions of hope and tender joy.” (Aldora Britain Records, Indie Promotor UK)

“Kwaliteit hoeft niet van ver te komen. Dat bewijst dit professionele en perfect op elkaar ingespeelde trio, met een zangeres die zich moeiteloos kan meten met bekende internationale singer-songwriters.” (W.L. Verkadefabriek Den Bosch, Blue Room Sessions)

Enkele klinkende voorbeelden:
Voorbeeld 1: KLIK HIER
Voorbeeld 2: KLIK HIER
Voorbeeld 3: KLIK HIER
Of ga naar haar website: KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .