1 november 2024 20:00 - 21:45

Ida Redd, een regionale band geïnspireerd door de Engelse pubrock, maakte in de jaren ’80 muziek en had onlangs een reünie-optreden. Na een pauze van 35 jaar zijn ze weer bij elkaar gekomen, met een nieuwe drummer, om hun pure pubrockstijl (Rhythm & Blues) voort te zetten.

40 jaar geleden speelde Ida Redd (Martin Krasenberg, Cor Groot, Rudi Marks en Rick van de Laar) geïnspireerd door de pub-rock stroming van enkele jaren daarvoor in vele zalen, kroegen, jeugdcentra en andere vage gelegenheden hun versie van nummers van Dr Feelgood, Nine Below Zero, Mickey Jupp en de oude Chicago en Mississippi bluesmannen. Hun eigen stijl werd overal zeer gewaardeerd, alsmede hun bijdrage aan een verhoogde drankomzet. Na een paar jaar verving Jacques (Sjakie) Scheeres Rudi en bleef tot de band ophield te bestaan de drummer, halverwege de jaren ‘80.

Hoewel… einde van de band? Het was eigenlijk meer een kleine onderbreking van 35 jaar. In 2021 werd een reünie-optreden gegeven in Openluchttheater Toldiek. Publiek en muzikanten waren zo enthousiast geworden dat besloten werd de draad weer op te pakken. Nu, na vele bezoeken aan de sportschool, uitgekiende diëten en onder medische begeleiding is Ida Redd er weer. Nu met Steven Willems, die nog 25 jaar moest wachten met geboren worden toen Ida Redd begon te spelen, aan de trommels. Maar nog steeds op dezelfde manier: geen gelul van Ik Wist Het Niet, aftikken en spelen. Geen poespas, geen rustmomenten, maar pubrock van het zuiverste water.

Hier is een link naar een YouTube-video met een impressie : KLIK HIER
Foto: Frank Wiesman

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .