13 september 2024 20:00 - 21:45

Dit keer een concert van de drie eigenzinnige muzikanten: Frank Deiman (piano), Bert van der Veen (accordeon) en Marcel Le Blanc (gitaar). Drie bekende Twentse muzikanten troffen elkaar in coronatijd en ze hebben elkaar daarna niet meer losgelaten. Deiman, vermaard dirigent en arrangeur in de klassieke wereld, muzikaal leider van diverse producties, zat ook in Quasimodo. Le Blanc, beeldend kunstenaar, trok jarenlang door Europa om zich met blues, folk en gipsymuziek bezig te houden. Bert van der Veen, componist, arrangeur, was ooit oprichter van bigband Stubiba (nu Far East Jazz Orchestra).

Met nieuwsgierigheid, improvisatie en speelplezier neemt Gilet je mee op een afwisselende muzikale reis door de wereld en de tijd, zegt Van der Veen, initiatiefnemer en arranEeur van het gezelschap. Zijn zoektocht naar de kern van muziek en muziek maken heeft mede door zijn verblijf op veel plekken op de wereld een grote hoeveelheid muzíkale invloeden opgeleverd, die hij in zíjn arrangementen verwerkt. ‘Music makes the World go round‘, is zijn motto.”

De leden van Gilet vinden sowieso heel leuk om met elkaar muziek te maken. Bijzondere instrumenten natuurlijk: met een accordeon en een gitaar en een piano heb je eigenlijk een heel breed spectrum van de muziek en, ja, het repertoire wat ze spelen is gewoon superleuk. Ze hebben er veel plezier in. En….de muziek is ook een taal en wat zij spelen: muziek uit allerlei culturen, dus eigenlijk spelen ze ook allerlei talen, maar tegelijkertijd is het steeds dezelfde muziek. En tegelijkertijd duik je in een heel andere cultuur.

Kortom allemaal goede redenen om dit concert te bezoeken.
Twee voorproefjes, via YouTube te zien:
Voorproefje 1: KLIK HIER
Voorproefje 2: KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .