3 mei 2024 20:00 - 21:45

De muzikale vrienden Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman hebben hun horizon verbreed. Het duo uit Lochem / Borculo heeft het toch al omvangrijke repertoire uitgebreid met een aantal  eigen nummers. Die zijn te beluisteren op Spotify en andere streamingsdiensten. Videoclips zijn  te vinden op YouTube.

Tot dusver speelden Buddy & Dianne een programma bestaande uit akoestische (rock)ballads, country-, rock- en popsongs die zij in een nieuw jasje staken. Inmiddels ontpoppen zij zich steeds meer als eigentijdse singer-songwriters. Het was voor beiden al langere tijd een wens om eigen nummers te spelen. De corona-periode waarin ze niet konden optreden, bood de kans om een eigen repertoire op te bouwen.

Samen met Caspar Falke van de Silvox Studio in Silvolde zijn meerdere nummers opgenomen.  Het zijn stuk voor stuk persoonlijke, Nederlandstalige liedjes geworden die veelal aan de keukentafel zijn ontstaan.  Beiden muzikanten halen de inspiratie uit hun eigen leven of uit het leven van hun naasten. Zo hebben zij een nummer opgenomen in het Maleis, als eerbetoon aan de familie van Buddy die van Java afkomstig is.

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .