7 augustus 2019 20:00 - 22:00

Mijke Jonkman

Al zo lang er mensen zijn, worden er verhalen verteld. Stoere, sterke verhalen, romantische verhalen, grappige of griezelige verhalen.. Verhalen om mensen iets te leren of simpelweg om nieuws over te brengen. Verhalen hebben in elk geval altijd een rol gespeeld in bijna alle culturen.

Mijke Jonkman, The Yawning Dragon, beheerst de aloude kunst van het sprookspreken. Ze laat haar toehoorders genieten van Russische sprookjes, verhalen van Andersen en oude vertellingen. Mijke vertelt de verhalen op haar manier: theatraal en beeldend. Zij boeit alle  luisteraars tussen de acht en achthonderd jaar oud!

Laura van Kaam (winnares The Voice Kids 2013)

Laura verovert je hart vanaf het podium. Een jonge, pure zangeres die de sterren van de hemel zingt. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Ze zegt: ‘Muziek is emotie en als ik op het podium sta, beleeft iedereen die emotie met mij mee. Ik kan alles erin kwijt wat ik er in kwijt wil. Ik kan verhalen delen met het publiek. Of ik nou eigen nummers zing of die van anderen. Het liefst wil ik in iemands hart kruipen’.

Laura zingt vanavond eigen nummers en covers van anderen die ze soms nog niet eerder voor publiek gezongen heeft. Dichtbij, eigen, oprecht en puur.

Foto: Carolien Sikkink

Zomercarrousel:
Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond vanaf 20.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. U wordt ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek. U kunt rekenen op een heerlijk avondje uit. Dit unieke theater in de authentieke molen verwelkomt tijdens het zomerprogramma “toeristen” en de lokale bewoners van de mooie Achterhoek.

€10 Toevoegen aan winkelwagen