24 juli 2019 20:00 - 22:00

Harald Koll

Vorig jaar werd het publiek in ons theater getrakteerd op heerlijke gitaarklanken. We waren dan ook niet verbaasd over het verzoek van een aantal van onze gasten om Harald ook dit jaar weer uit te nodigen. Dus …. bij deze!!

Harald Koll (foto: Hans van Veen). bespeelt 6-, 12- en 15-snarige akoestische gitaren. Hij speelt eigen werk en bewerkingen, van Bach en de Beatles tot Queen. Fingerstyle gitaar kenmerkt zich door het samenvoegen van baslijnen, akkoorden, melodie en soms percussie tot één gitaarpartij. Zijn voorbeelden hierin zijn onder andere Harry Sacksioni en Tommy Emmanuel. Harald trad op in binnen en buitenland, van kleine huisconcerten via festivals tot beurzen en van vestzaktheater tot Paradiso.

Jurriaan Boerstoel

Jurriaan Boerstoel is licht- en geluidstechnicus en verzorgt regelmatig licht- en geluid in Theater onder de Molen. Hij is niet alleen technicus, maar ook zeer muzikaal. Jurriaan komt uit een bekende muzikale familie uit Vorden en is zelf pianist. Hij is op tournee geweest in China, samen met zijn moeder, concertmeester Symone Boerstoel.

Jurriaan vindt het leuk om interactie te hebben met het publiek. Hij vraagt regelmatig wat men wil horen en speelt ook verzoeknummers. Hij geeft aan bekende melodieën een eigen twist. Hij praat zijn repertoire op een onderhoudende manier aan elkaar. Jurriaan staat garant voor een gezellig en zeer muzikaal luisterspel.

Zomercarrousel:
Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond vanaf 20.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. U wordt ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek. U kunt rekenen op een heerlijk avondje uit. Dit unieke theater in de authentieke molen verwelkomt tijdens het zomerprogramma “toeristen” en de lokale bewoners van de mooie Achterhoek.

€10 Toevoegen aan winkelwagen