10 juli 2019 20:00 - 22:00

Na een succesvol optreden in de zomercarrousel van 2018 is TweeFM aangetrokken voor een optreden in de zomercarrousel 2019. TweeFM is een muzikaal duo gevormd door de Achterhoekers Eric en Marcel.

Ze worden door hun fans ook wel Frolijk, Fout, Ferward, Faag, Fegetarisch, Ferrassend en Ferliefd, maar vooral ook Fijn genoemd. De mannen vinden het allemaal prima, als het maar met ‘F’ begint.

Met gitaar, een paar sambaballen en een handvol mondharmonica’s maakt TweeFM van elk optreden een Feestje. De liedjes van hun repertoire zijn door het duo zelf geschreven en worden meestal in het Achterhoeks dialect gezongen, maar ook in het Nederlands zijn ze goed te verstaan.

Het repertoire is breed; van blues en country tot ballads. Soms serieus, vaak ook grappig.

TweeFM staat garant voor gezelligheid en vermaak en dus voor een heerlijk ontspannen avondje uit.

Zomercarrousel:
Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond vanaf 20.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek. U kunt rekenen op een heerlijk avondje uit. Dit unieke theater in de authentieke molen verwelkomt tijdens het zomertoeristen “toeristen” en de lokale bewoners van de mooie Achterhoek.

€10 Toevoegen aan winkelwagen