24 oktober 2021 15:00 - 17:00

Twee bekende gitaristen, Wolf Martini en Joost Zoeteman brengen op zondag 24 oktober om 15.00 uur in Theater Onder de Molen het programma ‘So Much Guitar’. Ze nemen het publiek mee in de veelzijdige wereld van hun instrument. Verschillende soorten gitaren en stijlen komen aanbod. Van Django Reinhardt tot de Bee Gees, en van Kenny Burrell tot Stevie Wonder. Het speelplezier werkt aanstekelijk en de muzikale lat ligt hoog.

Gitarist Joost Zoeteman geniet bekendheid door zijn eigenzinnige gitaarspel, een cross-over van jazz, gypsy jazz en hedendaagse invloeden uit alle windstreken. Met een frisse en open benadering van bestaande stijlen blaast hij nieuw leven in stijlen met wortels in de traditie. Het Amerikaanse magazine Just Jazz Guitar schreef over Joost zijn spel: “this is Music with balls, artistry and attitude from a player who has chops for days“. De muziek leidde Joost de afgelopen jaren tot succesvolle optredens op onder andere het Hidrelliz Festival Istanbul, Djangofollies, Khamoro Gypsy Festival en het North Sea Jazz Festival.

Wolf Martini studeerde jazzgitaar aan het Hilversums Conservatorium. Hij speelt met een warme groove die doet denken aan Kenny Burrell en George Benson. Wolf heeft een eigen stijl ontwikkelt die zijn passie voor groove, latin, jazz en pop laat herkennen. Met Denise Jannah speelde hij op het North Sea Jazzfestival. Ook toerde hij met haar in Indonesië en Zuid-Afrika.

Klik hier voor een impressie van het gitaarspel van Wolf Martini en Joost Zoeteman.

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.

€10 Toevoegen aan winkelwagen