6 mei 2022 20:00 - 22:30

“Pop, Folk, Jazz”
Keuzes maken we iedere dag, hier ga je links, daar ga je rechts. Maar wanneer ben je voor het laatst van de bekende weg afgestapt? WANDER wilt samen met de luisteraar verdwalen in melodieën, improvisatie en verhalen. WANDER is het trio van de vocalisten Babs van Bree, Renée Steenvoorden en Robbert Suilen.

Op hun debuutalbum genaamd “Songs from the Garden” mixen zij Pop, Folk en Jazz; meerstemmigheid bewapend met elektrische gitaar. Met eigen composities en arrangementen nemen zij de luisteraar weg van de roerige steden, de verstillende natuur in, mee op een reis door de tijd. Het trio studeerde muziek in verschillende steden in Europa. Babs van Bree studeerde jazz zang aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen, Renée Steenvoorden studeerde jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel en Robbert Suilen studeerde jazz zang en gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam.

Originele composities en verrassende arrangementen zorgen er voor dat WANDER de luisteraar weg leidt van de drukke steden naar de stilte van de natuur, mee op een reis door de tijd.

Voor jeugd t/m 12 jaar is de toegang gratis!

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.

€15 Toevoegen aan winkelwagen