3 augustus 2022 20:00 - 22:30

Op onze nieuwste plaat en met band zal het regelmatig flink rocken, maar op 3 augustus laten ze hun andere kant zien: ingetogen singer-songwriter met invloeden uit de Americana, Country en Blues.

The Stone Souls is een muzikale roadtrip langs ruige rotspartijen en stille beekjes. Achter het stuur zitten afwisselend de soulvolle zangeres Lina Kuipers en riffmeester Theodor Versteegen. Je hoort slidegitaren, mariachi-trompetten, filmische passages en openhartige verhalen over buitenbeentjes en dromers. The Stone Souls is een band met twee gezichten: de ene keer een stampende formatie die roots en stonerrock vermengt, de andere keer hoor je Lina en Theodor van hun meest subtiele kant als duo. Waar je ze ook ziet, je krijgt de perfecte dosis van The Stone Souls!

Tijdens de lockdown liet de band zich vooral van haar kalmere kant zien, in 2022 wordt bij de release van het tweede album Misfits het gaspedaal dieper ingetrapt. De titeltrack verwijst naar de ultieme western roadmovie die Clark Gable en Marilyn Monroe in 1961 maakten. Vanuit de graslanden van Oud-Zevenaar trekt de karavaan van The Stone Souls in 2022 langs de poppodia, festivals, saloons en kerkjes met hun eigen verhaal van vriendschap en verlangen.

Hier hun single ‘Evermore’:
https://www.youtube.com/watch?v=wGY-wd-bTqE

Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: 50% korting.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€10 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .