10 mei 2019 20:00 - 22:00

 De naam van de band is tevens de titel van een nummer van ‘the Byrds’ en verwijst naar het repertoire dat gespeeld wordt, namelijk ‘Westcoast Americana’ en dan vooral uit de zestiger jaren.

The Full Circle is rond 2010 begonnen als een (semi) akoestisch trio dat voornamelijk nummers van the Eagles, Crosby Stills Nash & Young, the Byrds, Poco en vergelijkbare bands speelde. Na enige tijd ontstond de behoefte om behalve als trio ook in een complete bandbezetting te kunnen spelen en werden een bassist, een drummer en een keyboardspeler aan de band toegevoegd. Kenmerkend voor het repertoire zijn uiteraard de (complexe) meerstemmige zangpartijen waar vele repetitieavonden mee gemoeid waren en waarbij menig zweetdruppeltje vloeide.

Optredens zijn een feest van herkenning voor jong en oud omdat het overgrote deel van de nummers een vaste plek hebben in de top honderd. Inmiddels heeft “The Full Circle” als trio en als band een behoorlijk aantal geslaagde optredens achter de rug en is er tijd voor verdieping en verbreding van het repertoire. De zes ervaren muzikanten hebben vanaf de zestiger jaren in diverse bands gespeeld en hebben elkaar gevonden in de liefde voor dit specifieke repertoire.

De ‘Full Circle Band’ bestaat uit:
Ton Weideman – Akoestische gitaren en zang
Hans van Braak – Gitaar en zang
Lawrence Simon – Elektrische gitaren en zang
Theo Leijser – Basgitaar
Ron Bijland – Drums
Harm Jansen – Keyboards en zang

€10 Toevoegen aan winkelwagen