30 april 2023 15:00 - 16:45

Helaas moest het oorspronkelijk geplande “Trio Viento Sur” wegens privé-omstandigheden afzeggen, maar we hebben een waardige vervanger kunnen boeken: Streektaalband “GOEDVOLK”

Deze vierkoppige band brengt luisterliedjes en vertelt verhalen in het Achterhoeks en de Liemers. Deze streektalen heten het Nedersaksisch en het Kleverlands. Hiermee probeert de band muzikaal uitdrukking te geven aan de identiteit die deze taalregio’s hebben. Daar heeft men altijd iets te vertellen, al doet men dat liever met muziek en zang. Nuchterheid en passie gaan er hand in hand, maar aoverdrieven doe je alleen op de Olde Iessel en de Rien.

De liedjes gaan over het alledaagse leven. Ze krijgen voor even een accent, dat soms heftig, soms liefelijk is, maar altijd in een bijzondere en harmonische sfeer. Het gezelschap maakt uitsluitend gebruik van eigen tekstmateriaal. Meerstemmige zang is het handelsmerk van GoedVolk.

GoedVolk bestaat uit de gerenommeerde muzikanten Hans Beernink (gitaar, basgitaar en zang), Stef Geurtzen (gitaren, mondharmonica en zang), Hans Westerveld (gitaar, banjo, melodica, mandoline en zang) en Frans van Gorkum (zanger en verteller).

Sinds haar ontstaan in 2018 tijdens de internationale streektaalconcerten in het kader van ‘Leeuwarden Cultuurhoofdstad van Europa 2018’ is GoedVolk regelmatig te zien en te horen in (kleine) theaters, Kulturhuzen, zalen, pleinen, tuinen en huiskamers in Achterhoek, het aangrenzende Duitsland. Recent was ze weer te zien en te horen op het internationale Bauernfestival in Vreden (D.). Dit jaar werkt GoedVolk in de Commodorestudio III van Normaal aan een CD. Nummers van deze CD staan op het programma tijdens het optreden in ons theater.

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .