19 juli 2023 20:00 - 21:45

Deze avond licht-klassieke muziek van het Staffa Trio.

Het Staffa Trio bestaat uit violiste Symone Boerstoel, en Angela en Mark Kreeftmeijer op klarinet en piano. Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum als trio en dat vieren we met een feestelijk klassiek programma met muziek van bekende (Schubert, Sjostakovitsch, John Williams), maar ook minder bekende componisten (Menotti, Von Baussnern en D’Rivera), maar altijd goed in het gehoor liggend.

De naam van het trio verwijst naar het Schotse eiland Staffa, kenmerkend voor het eiland zijn de basaltkolommen en de basaltgrotten en inspiratiebron voor verschillende kunstenaars, zoals de componist Felix Mendelssohn en de schrijver Jules Verne.

Voorbeeld: Fragment uit een uitzending van Pareltjes van Gelderland

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .