5 juli 2023 20:00 - 21:45

“Het Zeebanket” is een gezellig vrouwenkoor, dat graag liedjes zingt over de zee en het water. Het koor bestaat 20 jaar en ze noemen zichzelf: Het Zeebanket. Ze zijn opgericht in het mooie Okkenbroek, maar zingen nu al jaren in Deventer. Zij zingen dus shanty’s. Shanty’s zijn zeemansliederen die vroeger op de zeilschepen werden gezongen om het eentonige werk te verlichten. De liederen zijn echter helemaal niet eentonig. Het koor zingt twee- en driestemmig in het Engels, Frans, Duits en Nederlands en “reizen” met hun liedjes door geheel Europa, maar de meeste shanty’s komen uit Nederland. Naast deze liedjes brengt het koor ook een aantal meezingers waaraan het publiek kan meedoen. Dus kom allemaal gezellig mee luisteren en zingen. “Het Zeebanket” kijkt naar jullie uit!”.

Via de volgende link alvast een voorproefje: https://youtu.be/Qm2GTdPJpiM

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .