1 augustus 2099 00:00

Sandra Vanreijs heeft 1 november 2011 opgetreden in ons theater.

Sandra Vanreijs heeft inmiddels 35  jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia,  een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt  Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat.

Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek,  acht maal  uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

In Amerika schitterde zij voor  42 miljoen kijkers (!)  in de live uitgezonden  Tv show  “Nashville Now” en verzorgde zij optredens in binnen en buitenland. Ze toerde o.a.  in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, België, Canada en Amerika. Onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse Ambassade te gast in Guatemala City waar Sandra optredens verzorgde op het Holanda Festival in Guatemala.  Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt, dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys.

Van country zangeres groeit Sandra uit tot een allround zangeres in diverse muziekstijlen. Ze behaalt een platensucces met de Cd single’s Let us try (Tipparade tip 10 ) en Ev’rybody is Rocking. Diverse Tv programma’s o.a. Vijf uurshow, Peter Jan Rens Late Night en Veronica Call TV bezorgen haar landelijke gezichtsbekendheid. Mede door het behaalde succes verschijnt haar debuut CD album “Heartstrings”. Ook Duitsland is in haar geïnteresseerd , en dat doet Sandra besluiten om haar eerste Duitstalige single op te nemen. Een daverend succes want het lied getiteld “ Wenn du nicht weisst wohin” staat enkele weken genoteerd in de Top 10 van de NDR Schlagerparade. Eind ’99 verschijnt haar tweede Cd album getiteld COUNTRY FEELINGS-From me to you. Een puur country album met 14 countrystukken waaronder 7 songs van eigen hand zijn.

Sandra Vanreys werkte mee aan de Theatershow COUNTRY ROAD.  In samenwerking met de top van de Nederlandse Country zorgt zij voor  staande ovaties in de Nederlandse theaters.

Kijk en luister naar “Back where I started from” op youtube.