1 november 2019 20:00 - 21:00

Sandra Vanreijs heeft inmiddels 25  jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia,  een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt  Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat.

Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek,  acht maal  uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

In Amerika schitterde zij voor  42 miljoen kijkers (!)  in de live uitgezonden  Tv show  “Nashville Now” en verzorgde zij optredens in binnen en buitenland. Ze toerde o.a.  in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, België, Canada en Amerika. Onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse Ambassade te gast in Guatemala City waar Sandra optredens verzorgde op het Holanda Festival in Guatemala.  Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt, dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys.

Sandra Vanreys werkte mee aan de Theatershow COUNTRY ROAD.  In samenwerking met de top van de Nederlandse Country zorgt zij voor  staande ovaties in de Nederlandse theaters.

Dit keer komt ze met een ondersteunende band. Dat zal dit optreden nog aantrekkelijker maken. Deze muzikanten kennen elkaar al lang en hebben in het verleden Sandra diverse keren begeleid toen ze nog deel uitmaakten van de countryformatie Colonel Hammond Four. Helaas is de band gestopt en zijn ze nu inzetbaar als sessiemuzikanten. Op het repertoire staan bekende country classics en evergreens met mooie ballads ter afwisseling. Dat alles met nen hoog meezinggehalte!

Samen nemen zij o.a. songs op en hebben diverse clips gemaakt op youtube: <KLIK HIER>

Laat U verassen door Sandra Vanreys & (country)friends.

€10 Toevoegen aan winkelwagen