25 juni 2023 15:00 - 25 juli 2023 16:45

Waan je met Belle Epoque in de salons en cafés van Wenen, Berlijn en Parijs rond 1900. Wat klonk daar zoal? Sfeerverhogende amusementsmuziek en natuurlijk de laatste hits uit operette en variété. Om bij weg te dromen, de krant te lezen of beschaafd te keuvelen.

De zes musici van Belle Epoque duiken muzikale pareltjes op uit de archieven van hun voorgangers. Te lang en onterecht lagen die te verstoffen, want wie nu die zwierige walsen, komische capriccio’s en sensuele serenades van toen hoort begrijpt precies waarom het publiek daar maar geen genoeg van kon krijgen. (En waarom Belle Epoque na ruim 40 jaar en talloze optredens nog steeds verslingerd is aan het rijke repertoire voor salonorkest.)

Salonorkest Belle Epoque bestaat uit zes enthousiaste en deels professionele musici en kent de volgende bezetting: piano, twee violen, cello, fluit, hobo.

Meer informatie? Zie http://www.belleepoque.nl/

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .