27 maart 2022 00:00

Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht. Desgewenst kunt u zich voor de reservelijst aanmelden via kaarten@theateronderdemolen.nl
Velen zullen Ruud nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Hij presenteerde jarenlang verschillende programma’s, zoals Het Theater van het Sentiment en Country Time. In de Nederlandse country scene wist Ruud zelf ook een plekje te veroveren als één van de meest gewaardeerde singer-songwriters. Met zijn band The Tumbleweeds scoorde hij een hit met Somewhere Between.

Zijn carrière heeft een prachtige glans gekregen dankzij zijn optreden in The Voice Senior, waar hij de finale heeft gewonnen. De 68-jarige zanger Ruud liet een verpletterende indruk achter op publiek én teamcaptains Ilse DeLange, Frans Bauer, Marco Borsato en Angela Groothuizen.

Tijdens het optreden in het Theater Onder de Molen speelt hij naast eigen songs, ook americana en country klassiekers. Ongetwijfeld zal hij tussendoor wel wat mooie verhalen en anekdotes vertellen uit de tijd dat hij als radiopresentator grote Amerikaanse country iconen mocht interviewen.

Al met al een prachtige afsluiting van dit kalenderjaar.

Voor jeugd t/m 12 jaar is de toegang gratis!

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.
Zie verder ons bericht op de homepage (tabblad : Welkom”)

Website Ruud Hermans