22 oktober 2023 15:00 - 16:45

In jazz, blues en gospel hoor je een hartslag. Het Rob Mostert Hammond Trio laat je die hartslag voelen en neemt je mee naar de roots van blues, jazz, funk en gospel.

Terwijl de wereld steeds meer digitaliseerde bleef de analoge Hammond, hét instrument van deze muzieksoorten, fier overeind. Dat verklaart mede waarom Rob Mostert zoveel succes heeft. Hij won een Edison met zijn band The Preacher Man, speelde over de hele wereld op legendarische jazzfestivals en reisde met The Rob Mostert Hammond Group naar de VS voor opnames van het album “Englewoord Cliffs
Sessions” in de legendarische Blue Note studio van Rudy van Gelder. Het was een enorme ervaring om te werken met engineer en “icoon” van Gelder, die de beroemde platen van bijvoorbeeld Miles Davis, Jimmy Smith en John Coltrane heeft geproduceerd.

Hier ligt meteen ook de link met gitarist Tom Klein die destijds deel uitmaakte van de band. Klein werkt als componist oa bij BMG, Gothic Storm en Warner Chappell, maar voelt zich net als Rob stevig verbonden met de stuwende muziek van een hammond-trio.

De basis van de band is drummer Arie Den Boer. Hij weet als geen ander de hartslag in de band te brengen en de gitaar en Hammond uit te dagen. Hij werkt regelmatig met het Metropole Orchestra en trad op met onder andere Oleta Adams, Steve Vai en Richard Bona.

Het Rob Mostert Hammond Trio neemt graag een special guest mee naar zijn optredens. Zangeres Marlies Claasen is een
veelzijdige frontvrouw die zich thuisvoelt in deze bezetting. Ze weet haar publiek te raken met het spel van dynamiek en passie.

Alvast iets zien of horen? KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .