14 oktober 2022 20:00 - 21:45

Americana veteraan Philip Kroonenberg speelt liedjes van zijn nieuwe album ‘The Therapist’

The Therapist is het achtste solo-album van Philip Kroonenberg en z’n tweede op het befaamde Excelsior Recordings label. Waar het drie jaar geleden verschenen én bejubelde Some More Time volledig de periode van ziekte van zijn vrouw beschreef gaat deze nieuwe parel in zijn repertoire over hele andere zaken.


Meer informatie….
Over dat werk als Therapist onder andere, de toestand in de wereld en hoe tijd steeds kostbaarder wordt. Neem Hybris, waarover Philip zegt: ‘Ik sta er vaak bij stil hoe de mens ooit niet bovenaan de voedselketen stond. We bouwen de mooiste gebouwen, doen de waanzinnigste uitvindingen en zijn daarmee ook de schadelijkste diersoort van de planeet.’ Of Criminal World waarover hij zegt: ‘Het is griezelig te zien hoe macht werkt en niets geeft om het welzijn van het individu.’   

Lucht 

Philip vertelt graag verhalen. Dat doet hij zoals gezegd in zijn liedjes maar ook live tussen de nummers door als hij uit de doeken doet waar ze over gaan en hoe ze ontstaan zijn. Ieder lied heeft zijn eigen anekdote, waarbij verbazing de rode draad is. Philip blijft verbaasd over alles wat goed gaat en over het basismateriaal waar wij het als mens mee moeten doen: lucht. 

 

Team Kroonenberg 

Voor The Therapist kwam het team waarmee Some More Time is opgenomen weer bij elkaar: Producer Frans Hagenaars, daarbij geassisteerd door Reyer Zwart die naast heel veel instrumenten ook de blaas- en strijkarrangementen voor z’n rekening nam en drummer Jeroen Kleijn. Dochters Patsy, Dunja en Lynn deden ook weer mee met achtereenvolgens zang, piano en keyboards. Bovendien schreef Philip vier van de nummers op het album samen met Lynn. Live zal Philip worden bijgestaan door Reyer Zwart op bas en Jeroen Kleijn op drums.

Zie hier zijn optreden in DDWD, waar hij “Some More Time” zingt.

Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: 50% korting.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€15 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .