7 januari 2022 20:00 - 22:30

“Some More Time”
Heerlijke Americana-muziek in ons theater! Muziek die je aan Bruce Spingsteen doet denken. De Americana-veteraan Philip Kroonenberg schreef zijn meest recente album “Some More Time” in de wachtkamers van ziekenhuizen. Een album met heel intense liedjes, dat zich laat beluisteren als een ode aan zijn geliefde.
Zie hier zijn optreden in DDWD, waar hij “Some More Time” zingt.

Meer informatie….
De Americana-veteraan Philip Kroonenberg heeft een behoorlijk zware tijd achter de rug, maar kijkt nu vooruit en viert het leven en de liefde. Zijn meest recente album “Some More Time” schreef hij in de wachtkamers van ziekenhuizen. Hij zat daar te wachten, terwijl zijn vrouw behandeld werd voor een ernstige ziekte. ‘Dan ben je zo kwetsbaar. Soms zat ik wel uren te wachten… En die liedjes die kwamen gewoon,’ zegt Kroonenberg.

En nu is daar het album met heel intense liedjes, dat zich laat beluisteren als een ode aan zijn geliefde. ‘Met mijn vrouw gaat het weer heel goed’, verklaart hij hoorbaar opgelucht. Voor wie een beetje aandachtig luistert, is de hele geschiedenis rond die ziekte te volgen in de teksten, die vrij letterlijk zijn. Bij de optredens vertelt Kroonenberg tussen de nummers door openhartig – en ondanks de zwaarte van het onderwerp – met humor over de periode die achter hem ligt. “Some More Time”, Kroonenbergs debuut op het Excelsior Recordings-label, is de definitie van liefde door een singer-songwriter die op de toppen van zijn kunnen presteert.

Eind goed, al goed, zijn vrouw is gelukkig hersteld en Philip Kroonenberg gaat met zijn muzikale verhaal het land in, met het titelnummer “Some More Time” als lijflied: “We got some more time. To finish what we started. So let’s get it on get it on right away. And let time be our friend again.”

Ter opfrissing van het geheugen: de twee bekendste bands waarin Philip Kroonenberg heeft gezeten zijn de nu weer actieve Freelance Band en Personnel dat hij begon met collega singer-songwriter Ad Vanderveen. Vanaf midden jaren negentig koos Kroonenberg voor een solocarrière, die hij met vier verschillende bands voortzet tot op de dag van vandaag.

Voor jeugd t/m 12 jaar is de toegang gratis!

Klik hier voor een voorbeeld van het werk van Philip:

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.

€15 Toevoegen aan winkelwagen