7 december 2018 20:00 - 22:00

Miguel en Leontien Stordiau (zanger/gitarist & celliste) vormen het duo ‘Para Eterno’ Ze spelen Spaanse-, Zuid-Amerikaanse- en zigeunermuziek. Zowel eigen composities als bestaande muziek, vertolkt in hun inmiddels bekende en unieke stijl.

Miguel is de zoon van violist Roma Mirando. Roma, die in 1962 overleed, was primás van het beroemde zigeunerorkest Tata Mirando. Miguel speelde onder andere acht jaar als zanger/gitarist in de Spaans, Zuid-Amerikaanse band Los Gitanos.

Leontien is de dochter van Gregor en Bep Stordiau (alt-volist en dwarsfluitiste). Ze was celliste van het salonorkest Pistache en het salonorkest Rouge.

Para Eterno liet in 2003 de CD ‘Gian’ het licht zien, met voornamelijk werk van eigen hand. ‘Gian’ (zo luidt de titel) ademt een rustige, tot soms zeer ingetogen sfeer. Daarmee is ‘Gian’ geen complete afspiegeling van het repertoire van PARA ETERNO.

Het muzikale palet van PARA ETERNO kent een rijke kleurschakering in stemmingen en tempi. Daarin ligt ook de reden voor het feit dat de muziek van het duo PARA ETERNO uitgevoerd en beleefd kan worden bij gebeurtenissen met sterk onderscheidende emoties, zoals:
– een feestelijke bruiloft met vurige muziek van o.a. Gipsy Kings,
– een emotionele ‘tribute’ aan een moeder en haar pasgeboren baby,
– een receptie met achtergrondbegeleiding van b.v. Spaanse, Zuid-Amerikaanse klanken,
– een ingetogen huwelijksvoltrekking.

€10 Toevoegen aan winkelwagen