14 april 2023 20:00 - 21:45

Drie vrienden, muzikanten, schrijvers, componisten, creatieve geesten. Samen goed voor pakweg 100 jaar bandjes, podia, festivals, studio’s en oefenruimtes.
Maar nog steeds niet genoeg.
Samen goed ook voor heel veel jaren interviewen en schrijven over muziek. Artikelen, anekdotes, persoonlijke verhalen, boeken zelfs.
Nog lang niet genoeg.
Samen één brok muzikale passie. Voor lp’s, cd’s, cassettebandjes, youtube, spotify. Voor blues, rock, pop, soul, funk, country, prog.
Muziek, het kan niet genoeg.
Drie vrienden, vol met verhalen. Over optredens, tournees, avonturen, ontmoetingen met muzikale helden. Verhalen uit hun muzikale leven. Mooie, interessante, grappige, maar ook ontroerende.
Verhalen, meer dan genoeg.
Drie vrienden die je een avond meenemen naar hun oefenruimte. Waar ze samen liedjes spelen, de verhalen daarachter vertellen. En een bescheiden kijkje geven achter de schermen van een band. Van een schrijver. Van een leven in de muziek.
Samen al 100 jaar.
Maar NOOIT GENOEG.

Stef Woestenk – gitaar, zang, verhalen
Marcel Everts – bas, zang, verhalen
Han Neijenhuis – drums, zang, verhalen
Website: www.nooitgenoeg.net
Eigen YouTube kanaal van de band: KLIK HIER
Introductie voor dit speciale optreden: KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:
Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .