1 augustus 2099 00:00

Marise heeft 17 november 2019 in ons theater opgetreden.

Het geluid van een diepe contrabas, sferische gitaar, synths, elektronische drums, heldere teksten en een warme stem. Marise maakt Nederlandstalige electro pop. Haar teksten zijn een dagboek en verhalen over gedachten en gevoelens uit haar dagelijks leven. Ze schrijft over onzekerheden, angsten en de drukte in haar hoofd. Onderwerpen waar veel van haar leeftijdsgenoten niet over durven praten, juist daarom vindt Marise het belangrijk erover te zingen.

Op 30 maart 2019 heeft Marise haar eerste CD “Lief, ik vind je zacht” uit gebracht. Het album is te vinden op Spotify en te koop via haar site. Een groot verschil tussen de muziek op “Lief, ik vind je zacht” en de muziek die ze nu maakt is de ontwikkeling in stijl. “Dat was toen, toen was het vet. Nu is nu, nu wil ik iets anders maken.” Marise wordt volwassen en haar muziek groeit mee.

In juni 2019 won Marise de landelijke finale van Kunstbende in de categorie muziek met haar eigen nummer “Drink Door”. Dit succes zorgde ervoor dat ze in de zomer van 2019 op Lowlands speelde en in de zomer van 2021 met haar band op festival Mañana Mañana zal staan.

Bekijk ‘Dans het van me af’  van Marise op youtube