21 mei 2023 15:00 - 16:45

Speciaal voor dit bijzondere optreden zullen de zusjes den Bakker een intiem optreden verzorgen bij Theater onder de molen.

Marise is een goede bekende in ons theater en maakt samen haar band Nederlandstalige elekropop. Speciaal voor dit moment heeft ze haar elektronische liedjes een akoestisch jasje gegeven. Haar teksten zijn als een dagboek; ze schrijft over haar onzekerheden, angsten, verdriet en de drukte in haar hoofd maar ook over de dingen die haar inspireren, blij maken en een gelukkig gevoel geven. Haar onverbloemde teksten slepen je mee in reis door haar gedachten.

Foto: Tristan Derksen

Evaly den Bakker raakt de gevoelige snaar met haar warme, zuivere en krachtige stem. Met een juiste tekstbeleving en sterke podium performance weet zij een lied bij de luisteraar doen binnenkomen. Evaly maakt van elke cover een eigen kunstwerk waarin haar pianospel een mooie rol vervult. De zusjes zullen ook samen te horen zijn en wie weet ontpopt zich die middag nog wel een verrassingselement….
Foto: Josine Breukink

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .