17 november 2019 15:00 - 17:00

Op zaterdag 27 juni j.l. werd bekend gemaakt dat Marise winnaar is geworden in de categorie Muziek bij Kunstbende 2019. Omdat zij eerste is geworden, mag zij optreden in de What’s Happening-area van Rabobank en Kunstbende op Lowlands en andere grote podia, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

De gevoelige snaar raken op de juiste manier. Dat kan Marise met haar stem die ze laat horen in haar zelfgeschreven nummers en haar eigen versies van covers. Samen met haar band laat ze je ontspannen en neemt ze je mee in haar Nederlandse teksten die gaan over allerlei uit het leven gegrepen onderwerpen.

Afgelopen 30 maart heeft Marise haar eerste CD uitgebracht genaamd “Lief, ik vind je zacht.” Samen met haar band zal ze hier een aantal nummers van spelen. Verder neemt ze het publiek mee in haar nieuwe schrijf processen. Kom genieten van haar  verhalen en teksten.

“Je lach onthoud ik voor de nacht, zodat ik er over kan dromen en er de volgende dag weer over kan schrijven. Zo kan ik hem niet kwijt raken en zal die bij me blijven.’’

Unknown ticket ID