23 januari 2022 15:00 - 17:30

“Piu Vicino”
Deze middag relaxte muziek in ons theater, zowel instrumentaal als met zang.
Will Maas heeft vooral gewerkt als live- en studiomusicus bij o.a. Marco Borsato, Lenny Kuhr, Ilse DeLange, Nick en Simon, Beth Hart (USA) en Matt Simons (USA). Tom Klein heeft zijn weg gevonden in het componeren van muziek voor o.a. de albums die hij samen met zangeres Marlies Claasen maakte. Vanmiddag treden zij op met: Luca Genta (cello), Jasper van Hulten (drums) en Marlies Claasen (vocals).
Beluister hier een track van het album “PIU VICINO”

Meer informatie…
In 1985 ontmoeten toetsenist Will Maas (1967) en gitarist Tom Klein (1966) elkaar op het Twentsch Conservatorium in Enschede, waar zij dat jaar beiden beginnen aan een studie. In de jaren die volgen zijn deze muzikanten ieder hun eigen weg gegaan.

Will Maas is als toetsenist vooral bezig geweest met live- en studiosessiewerk bij o.a. Marco Borsato, Lenny Kuhr, Ilse DeLange, Nick en Simon, Beth Hart (USA) en Matt Simons (USA). Daarnaast heeft hij een carrière opgebouwd als docent. Hij begeleidt veel studenten op de Rockacademie in Tilburg.

Tom Klein heeft zijn weg gevonden in het componeren van muziek voor o.a. zijn eigen album “Statement” en de albums die hij samen met zangeres Marlies Claasen maakte: “Painting The Sun” en “Silent Words”. Met de Rob Mostert Hammond Group nam hij het album “Englewood Cliffs Sessions” op in de Blue Note Studio van Rudy van Gelder in New York. Daarnaast schrijft Tom muziek voor documentaires, leaders voor radio en televisie en andere multimedia doeleinden.

De luisteraar hoeft echter niet een bijzonder geoefend oor te hebben om van hun muziek te genieten. Experiment betekent in het geval van Maas en Klein niet dat er enorm intellectuele ontoegankelijke muziek ontstaat.

35 jaar na hun eerste ontmoeting gaat een lang gekoesterde wens van Maas en Klein in vervulling. Hun samenwerking wordt geconcretiseerd in een nieuw project dat zal resulteren in een album en een tour, waarbij zij ook Theater Onder de Molen aandoen.

Met:
Luca Genta-cello en bas
Jasper van Hulten-drums & percussie
Marlies Claasen-vocals & Percussie
En Maas & Klein– toetsen en gitaar.
Jurriaan Boerstoel-soundengineer

Voor jeugd t/m 12 jaar is de toegang gratis!

Klik hier voor een voorbeeld van het werk van Philip:

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.

€15 Toevoegen aan winkelwagen