10 maart 2023 20:00 - 21:45

In 2021 kon hun concert helaas niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen, maar we zijn blij dat ze op 10 maart alsnog hun opwachting maken!

In 1985 ontmoeten toetsenist Will Maas (1967) en gitarist Tom Klein (1966) elkaar op het Twentsch Conservatorium in Enschede, waar zij dat jaar beiden beginnen aan een studie. In de jaren die volgen zijn deze muzikanten ieder hun eigen weg gegaan.

Will Maas is als toetsenist vooral bezig geweest met live- en studiosessiewerk bij o.a. Marco Borsato, Lenny Kuhr, Ilse DeLange, Nick en Simon, Beth Hart (USA) en Matt Simons (USA). Daarnaast heeft hij een carrière opgebouwd als docent. Hij begeleidt veel studenten op de Rockacademie in Tilburg.

Tom Klein heeft zijn weg gevonden in het componeren van muziek voor o.a. zijn eigen album “Statement” en de albums die hij samen met zangeres Marlies Claasen maakte: “Painting The Sun” en “Silent Words”. Met de Rob Mostert Hammond Group nam hij het album “Englewood Cliffs Sessions” op in de Blue Note Studio van Rudy van Gelder in New York. Daarnaast schrijft Tom muziek voor documentaires, leaders voor radio en televisie en andere multimedia doeleinden.

Tom Klein en Will Maas    Marlies Claasen (vocals en percussie)     

De luisteraar hoeft echter niet een bijzonder geoefend oor te hebben om van hun muziek te genieten. Experiment betekent in het geval van Maas en Klein niet dat er enorm intellectuele ontoegankelijke muziek ontstaat.

35 jaar na hun eerste ontmoeting gaat een lang gekoesterde wens van Maas en Klein in vervulling. Hun samenwerking wordt geconcretiseerd in een nieuw project dat zal resulteren in een album en een tour, waarbij zij ook Theater Onder de Molen aandoen.

Met:
Luca Genta-cello en bas
Jasper van Hulten-drums & percussie
Marlies Claasen-vocals & Percussie
en natuurlijk: Maas & Klein– toetsen en gitaar.

Beluister hier een track van het album “PIU VICINO”

En kijk en luister naar Tom en Marlies: KLIK HIER

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .