26 februari 2023 15:00 - 16:45

Lien Cornelissen speelt met taal en emotie. Haar teksten zijn naast eigenzinnig ook regelmatig dubbelzinnig. Zij deelt wat er in haar omgaat en wat zij om zich heen ziet.

Ze groeide op in Ruurlo en verhuisde na een studie rechten in Nijmegen naar Den Haag. Daar kwam ze terecht in een wondere wereld die niet de hare was. Het inspireerde haar om liedjes te gaan schrijven en het theater in te gaan. In januari 2020 ging ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ in première in Den Haag. Ondertussen breidde ze haar act uit met band en in augustus 2021 bracht LIEN haar eerste album uit ‘Dit gaat nergens over’. Vanaf eind 2022 speelt ze haar tweede kleinkunstvoorstelling ‘Lief zonder reden’ door het hele land. Mét vele nieuwe liedjes van haar tweede album dat 25 november 2022 uitkomt.

Op zondag 26 februari 2023 speelt ze solo bij Theater onder de Molen vele liedjes die ze de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Zoals het lied ‘Ik volg je’ over haar tocht van het oosten naar het westen van het land. Of ‘Zeg het toch gewoon’, heerlijk eerlijk. En ‘Jij bent hier’, verdrietig en hoopvol. Tussendoor vertelt ze erover. Het is haar tenslotte nog nooit gelukt om haar mond te houden. Luchtig en raak.

Tekst, zang, piano: Lien Cornelissen

Wil je alvast een indruk van wat je kunt verwachten? Kijk dan naar onderstaande video.

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis.
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: aangepaste (lagere) prijs!

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .