7 juni 2024 20:00 - 21:45

EEN BLUES-ERVARING VAN EEN KLASSE APART!

Jesse Ballard, de charismatische singer/songwriter uit Santa Barbara, treedt in 2023 weer op door heel Europa en doet nu ook ons theater aan!

Jesse Ballard wordt dit keer vergezeld door collega-muzikanten van vroeger. Joe Kucera, “Saxophone Joe”, de virtuoos op Saxofoon, dwarsfluit en klarinet uit Berlijn en Jan Hruby de levende legende op viool uit Praag.

Drie muziekprofessionals vol virtuositeit, muzikale creativiteit en speelplezier, die hun publiek zullen betoveren. Of het nu de Jesse Ballard is de men kent van de optredens uit de jaren ’70 of die men de afgelopen jaren heeft herontdekt, hij zal u zoals altijd muzikaal verrassen.

Muzikale invloeden van meer dan 40 jaar passen niet onder kleine labels en dus krijgen de bezoekers het grote pakket: melodieuze westkustrock. Rhythm’n’Blues, met geliefde soul- en jazzelementen.

Een viertal voorproefjes:
1. KLIK HIER   2. KLIK HIER  3. KLIK HIER  4. KLIK HIER

RESERVEREN EN BETALEN:

Onze toegangsprijs is incl. een kop koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen 12-: gratis  ++++++  Jongeren 18-: een gereduceerde prijs

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€ 12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN

€ 5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 18-

€ 0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen 12-

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .