9 september 2022 20:00 - 21:45

Weer een gast uit België in ons theater! Dit keer iemand, die in Vorden al eens heeft opgetreden tijdens het Mañana Mañana – festival

Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa een van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken.

Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas(België)). Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Over zijn nieuwe album schreef Willem Jongeneelen (Oor Magazine NL) het volgende: “Wat een stem, wat een klank, wat een harmonieën. Eli Goffa barst van het talent, schrijft prachtige poëtische teksten en blijft met zijn stem zuiver tot in de hoogste regionen.”

Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, matuur en vol gepassioneerde finesse en vaak schroeiend van emotie.” Aldus Steven Kauffmann in zijn recensie in het online magazine Rootsville.

De review van ‘Cutting Edge’ luidt; “Eli Goffa heeft met “Written in the stars” een beklijvend en ijzersterk debuutalbum gemaakt. Omdat “Written in the stars” helemaal aan het einde van 2017 werd uitgebracht, kwam ze te laat om eventueel de eindejaarslijstjes te halen. Maar daarop zou deze topplaat zeker niet misstaan hebben. Ze is pure klasse.”

Zie (en luister) Eli aan het werk:

How about a little Love Solo: https://www.youtube.com/watch?v=l8ni1Fya1vM

Deal with the Rain Live (Duo): https://www.youtube.com/watch?v=9RuhF87UoXk

Shotgun Live Solo: https://www.youtube.com/watch?v=fXutzd3jQvY

I’m not Your Funky Jesus: https://www.youtube.com/watch?v=bG0pW5xjHOs

Manana Manana  (Vorden) eindstuk:  https://www.facebook.com/eligoffa/videos/2429798563934257

Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: 50% korting.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€15 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .