16 augustus 2023 20:00 - 21:45

‘Muziek, muziek en nog eens muziek’

Enneke Schekman-de Waard, mezzosopraan, en Mirjam Smitt, piano, werken sinds jaren samen. Ze voelen elkaar naadloos aan in het ambacht van de klassieken zoals Beethoven, Schumann en Granados. Maar daar niet alleen; Ze voelen zich ook thuis in jazz, chanson en kleinkunst. En dat beide dames gevoel voor theater hebben, zal gaandeweg het programma duidelijk worden.

Als dochter van een zangeres kreeg Enneke de eerste zanglessen van haar moeder Ellen de Waard-Stroink. Daarna volgden andere docenten, waaronder Bernadette ter Heyne en Elena Vink. Inmiddels geeft Enneke zelf zangles. Daarnaast geeft ze muziektherapie. Enneke groeide op in Vorden.

Mirjam studeerde klassiek piano, maar heeft haar sporen verdiend als pianiste van tal van theaterproducties, waaronder haar drie eigen solovoorstellingen. Daarnaast werkte ze samen met wijlen Henk van Ulsen (acteur), Ida Vos (kinderboekenschrijfster en dichteres) en Miriam Guensberg (filosofe en schrijfster). Tevens schreef ze jarenlang columns in dagblad De Stentor.

Een tweetal voorbeelden:
Voorbeeld 1: You don’t know what love is
Voorbeeld 2: The mighty monarch

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .