18 april 2022 00:00

In verband met de huidige corona-situatie hebben wij besloten om de bezetting in onze zaal terug te brengen naar hooguit 80 zitplaatsen en zouden we mensen moeten teleurstellen.
Het goede nieuws is echter dat wij Dick van Altena bereid hebben gevonden om die avond twee concerten te geven, dit keer 1 uur en 15 minuten per concert (in plaats van de oorspronkelijke 2×45 minuten). Wij zijn Dick daarvoor zeer dankbaar, want zo hoeven wij gelukkig niemand teleur te stellen. Als compensatie voor het iets kortere concert bieden wij u vóór aanvang van het concert graag een gratis kopje koffie of thee aan (uiteraard voorzien van een heerlijke zelfgebakken molenkoek).
De aanvangstijden zijn:
Concert 1: aanvang wordt nog bekend gemaakt
Concert 2: aanvang wordt nog bekend gemaakt

Voorbehoud
Eén – eerlijk – voorbehoud moeten we maken. Namelijk: mocht het zo zijn dat er te veel voorkeuren zijn voor één van de twee concerten, dienen we toch – zo veel mogelijk in overleg – bezoekers te verschuiven van het ene concert naar het andere. Daarbij hebben degenen die vóór zondag 21 november hebben gereserveerd voorrang en zullen wij degenen die ná zondag 21 november reserveren als eerste verschuiven.

Dick van Altena
Van 1977 tot eind 2005 is Dick van Altena (1957) hét gezicht en vooral hét geluid van de legendarische country band (The) Major Dundee (Band). Tevens staat zijn naam als schrijver onder talloze liedjes van Henk Wijngaard, Mooi Wark, Toni Willé (‘Pussycat’), De Sjonnies, Saskia & Serge en vele, vele anderen.

Zijn discografie beslaat inmiddels 32 albums waarin Dick zich niet alleen beperkt tot het Nederlands- en Engelstalige (country) repertoire. In zijn oeuvre nemen namelijk de streektaalliedjes over ‘zijn’ Betuwe een steeds prominentere rol in.

Dick van Altena was een van de hoofdpersonen in de RTL reeks ‘Derksen on the road’ (2014) en vierde in 2017 zijn 40-jarig muziekjubileum met uitverkochte concerten en een TV documentaire.

Voor o.a. zijn werk als ‘ambassadeur’ van de country muziek, hoeder van het Betuws dialect, schrijver van ruim 1.100 liedjes en voor zijn maatschappelijke betrokkenheid is Dick van Altena benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Website Dick van Altena

Voor een bezoek aan ons theater is een geldig Coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zie de website van de Rijksoverheid.
Zie verder ons bericht op de homepage (tabblad : Welkom”)

€15 Toevoegen aan winkelwagen