12 juli 2023 20:00 - 21:45

Van klassiek tot pop en van kamermuziek tot swing, samen met een vleugje eigen stijl.

Brassquintet ‘Boundless Brass’ bestaat uit 5 mannen die allen veel plezier beleven aan het samen muziek maken. Brass staat natuurlijk voor blaasmuziek, en Boundless voor grenzeloos. Voor ons betekent het, dat wij zoveel mogelijk verschillende stijlen willen spelen. Het gaat van klassiek tot pop, en van filmmuziek tot swing. Ook spelen wij verschillende solonummers, en willen we elk jaar nieuwe muziek ten gehore brengen. De huidige bezetting speelt sinds 2016 samen, en bestaat uit Paul Jansen en Hans Varenbrink op trompet, Breunis van Wolfswinkel op hoorn, Theo Bruggeman op trombone en Gertjan Uiterweerd op tuba.

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .