1 september 2023 20:00 - 21:45

Na een zeer succesvol optreden in de zomer van 2022 zijn wij trots dat wij Boanna Boyne nu hebben kunnen boeken voor een voorstelling in dit najaar!!
De folkband Boanna Boyne is ontstaan in 2018 toen enkele muzikanten elkaar vonden tussen Nijmegen en de Achterhoek bij het maken van traditionele Ierse folkmuziek. Niet veel later ontwikkelde de band zich verder met ook eigen repertoire. De band heeft meerdere liedjesschrijvers met elk eigen inspiratiebronnen. Dat maakt dat de liedjes afwisselend zijn en gaan over onderwerpen zoals mythologie en liefde.  Het doel is om de luisteraar mee te trekken in het verhaal. De Ieren zijn meester verhalenvertellers en Boanna Boyne hoopt een stukje van deze passie met de muziek over te brengen. De gastviolist zal daarbij zeker helpen!

Ook experimenteert de band regelmatig met meerstemmigheid, waardoor er prachtige harmonieën ontstaan. Dit in combinatie met de veelzijdigheid aan instrumenten, zorgt er voor dat Boanna Boyne is uitgegroeid tot een breed georiënteerde folk band met het oog op de Ierse traditional.
Foto: Berry de Reus

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€17,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€7,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .