6 juli 2022 20:00 - 22:30

“Mag ik deze dans van u?”

We starten het zomerprogramma 2022 met een avond voor echte liefhebbers van klassieke muziek, maar ook voor wie zich wat meer bij de lichtere muziek thuisvoelt.

Angela Kreeftmeijer en Paul Gelsing zijn gezworen muzikale partners. Ze leerden elkaar kennen in muziektheatergroep ‘Onder de Appelboom’.

Inmiddels spelen ze al jaren als duo, met programma’s die boeiend zijn voor echte liefhebbers van klassieke muziek, maar ook voor wie zich wat meer bij de lichtere muziek thuisvoelt.
Angela is een ervaren professional op zowel de klarinet als de basklarinet. Ze speelt net zo makkelijk in kamermuziek- en theaterensembles als in grote orkesten. Paul is behalve professioneel pianist ook componist, hij schrijft vooral voor theater en film.

Paul en Angela nodigen u uit voor een drankje in hun muzikale café en nemen u mee langs verschillende dansstijlen. Vaak direct herkenbaar, zoals in de warmbloedige tango’s van Astor Piazzolla en een vrolijke wals van Tsjaikowski, of speels verwerkt in de dansen van Poolse componist Witold Lutoslawski. De verschillende muziekstukken worden met korte scènes met elkaar verbonden.

Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: 50% korting.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€10 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .