23 augustus 2023 20:00 - 21:45
Ga mee in de “AmaZing Summer”, met muziek die u vrolijk maakt of juist zal ontroeren. Veelal meerstemmige zang afgewisseld met solo partijen en verfraaid met prachtige pianomuziek. Met in de begeleiding soms een uitstapje naar accordeon, djembe of gitaar.

AmaZing is een vocal group uit Ruurlo en Barchem en bestaat uit 8 dames. Een groot deel van de groep heeft elkaar al meer dan 20 jaar geleden gevonden in een gezamenlijke passie; het zingen van mooie nummers. Inmiddels kun je spreken van een hechte muzikale vriendschap. De repetitieruimte (een soort clubhuis in een grote schuur bij één van de leden thuis) is de donderdagavond hun ontmoetingsplek. De avonden bestaan uit het intens oefenen van bekende en onbekende muziekstukken en worden traditiegetrouw afgesloten met wijn en chips.

Het repertoire is net zo divers als de dames zelf. Van musical tot pop, van close harmony tot het betere Nederlandse lied (soms met eigen teksten), uptempo of ballads, herkenbaar of nieuw. Beleef hun krachtige en emotionele zangstijl en hun enthousiasme voor het delen van hun muziek met het publiek.

Zelf omschrijven ze hun optreden als volgt: “Zo divers als de zangers zijn, zo divers is onze muziek. Soms ingetogen, dan weer meeslepend, ontroerend of vrolijk. Graag delen we ons plezier in het muziek maken met het publiek.”

Via de volgende link met alvast een voorproefje: https://youtu.be/RgB3N2dmAso

RESERVEREN EN BETALEN:

Met ingang van 2023 is onze toegangsprijs inclusief een kopje koffie of thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek, voorafgaand aan de voorstelling.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Jongeren tussen 13 en 18 jaar: gereduceerde prijs!

Betaling:
Bij voorkeur vooraf betaling bij de reservering (dit bespoedigt de wachtrij bij de kassa), maar u heeft ook de keuze om te betalen aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling. NB: bij een tijdige annulering zullen wij het vooruitbetaalde bedrag terugstorten.

BESTELLEN/RESERVEREN VOOR LOSSE KAARTVERKOOP:

€12,50 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Volwassenen vanaf 19 jaar

€5 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Jongeren 13 t/m 18 jaar

€0 <KLIK HIER> OM TE RESERVEREN -> Kinderen t/m 12 jaar

<KLIK HIER> OM VOOR EEN ANDERE VOORSTELLING TE RESERVEREN
OF:
rondt deze reservering definitief af en
<KLIK HIER> OM NAAR DE WINKELWAGEN TE GAAN .