Wij zoeken belangstellenden, die ons vrijwilligersteam “Licht, Beeld en Geluid” komen versterken.

Je gaat deel uitmaken van een gezellig enthousiast team van vrijwilligers, die het Theater onder de Molen, draaiende houden en allemaal theater en muziekliefhebbers zijn.

Het contact met de artiesten, het napraten en vaak ook bijpraten met bekenden uit de zaal na afloop, maken het elke weer tot een klein feestje.

Een technicus is aanwezig tijdens een voorstelling en zorgt ervoor, dat indien gewenst, de microfoons en muziekinstrumenten van optredende artiest(en) aangesloten worden op de PA (geluidssysteem) van het theater en de belichting wordt ingesteld in overleg met de artiest(en).

Na een soundcheck bedient de technicus tijdens de voorstelling de twee mengpanelen voor licht en geluid en mogelijk ook de beamer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator: Theo Groot Nuelend (06-20501175 of techniek@theateronderdemolen.nl).

Wij vragen wel enige ervaring en affiniteit met licht- en geluidtechniek, maar je hoeft niet persé een volledig professioneel opgeleide licht- en geluidstechnicus te zijn!

Na een inwerkperiode word je door de coördinator (in onderling overleg) ingedeeld voor de geplande voorstellingen, wat normaalgesproken betekent, dat je circa 1-2 keer per maand ingezet wordt op een vrijdagavond of zondagmiddag. In de zomer zijn er wekelijks voorstellingen op de woensdagavond, dus dan zal de frequentie wat hoger zijn en als je een keer niet kunt dan is ruilen vaak geen probleem.