Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van vrijdagavond 26 november j.l., is het duidelijk geworden, dat de theaters met ingang van zondag 28 november 2021 gesloten dienen te zijn na 17.00 uur. Bij voorstellingen vóór 17:00 uur moet 1,5 meter afstand worden gehouden. In het geval van het Theater Onder de Molen betekent dit, dat de geplande voorstellingen van vrijdag 3 december (Dick van Altena) en zondag 12 december (Ruud Hermans) helaas geannuleerd moeten worden. De 1.5 meter afstand die de bezoekers binnen het theater dienen te houden, is helaas geen haalbare kaart.

Beide voorstellingen worden, na overleg met de betreffende artiesten, verplaatst naar een later tijdstip in 2022:
Ruud Hermans: zondagmiddag 27 maart 2022
Dick van Altena: maandagmiddag 18 april (2e paasdag)
Iedereen, die gereserveerd heeft voor deze voorstellingen, zal nog rechtstreeks benaderd worden over de exacte invulling van die middag (tijden etc.).

Het voorjaarsprogramma 2022 blijft vooralsnog ongewijzigd gehandhaafd, maar voor een bezoek aan ons theater is een geldig coronatoegangsbewijs vereist.
Wij willen onze bezoekers een (extra) veilige omgeving/gevoel blijven aanbieden en zullen – naast het reeds verplichte coronatoegangsbewijs – een aantal extra risico beperkende maatregelen nemen:

  • Het maximum aantal bezoekers hebben wij voorlopig teruggebracht naar ca. 80 (i.p.v. 110) en de zitplaatsen in de zaal zullen daarop worden aangepast.
  • Extra ventilatie-maatregelen zullen worden geïnstalleerd.
  • In de pauze vragen wij u om rekening met elkaar te houden en waar nodig voldoende afstand te houden.
  • Al onze vrijwilligers beschikken over een coronatoegangsbewijs.”
  • Bij avondvoorstellingen zal de bar na afloop van de voorstelling gesloten blijven.

Tot slot een dringend verzoek.
Heeft u corona-gerelateerde klachten of twijfelt u daarover? Laat u testen en annuleer uw bezoek aan ons theater in afwachting van de uitslag. Het eventueel reeds betaalde bedrag zullen wij uiteraard terugbetalen.