Ook in de afgelopen maanden was het stil op ons podium en hebben wij u niet als gast kunnen verwelkomen in ons theater. Zonder meer kunnen we zeggen dat we u missen, maar dat geldt natuurlijk ook voor iedere geboekte artiest wiens optreden noodgedwongen geannuleerd moest worden. 

Maar er gloort weer wat licht nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de overheid langzamerhand over gaat naar verruiming van de beperkingen als gevolg van Covid-19. We kunnen nog niet zeggen wanneer het theater de deuren weer opent, maar onze programmeurs zijn druk in de weer met hun voorbereidingen op het nieuwe theaterseizoen. Ook het bestuur en alle vrijwilligers staan in de startblokken om u weer een onvergetelijk theaterbezoek te presenteren.

Programma 2021

Om u alvast de sfeer te laten proeven van ons theater presenteren we u hierbij het programma voor het komende najaar (zie hiervoor de website). De eerste helft van 2021 is helemaal komen te vervallen, daarom hebben we een viertal data toegevoegd waardoor voorstellingen uit de eerste helft van dit jaar toch kunnen doorgaan.

Molenwiekjes

We hebben een aantal artiesten gevraagd of ze voor jullie en voor ons iets willen opnemen. Een ‘Molenwiekje’ willen we dat gaan noemen. Dit zijn korte filmpjes van artiesten om weer even contact met hun publiek te zoeken en ook vooruit te kijken naar hun optreden in de molen. Wij zullen de Molenwiekjes de komende periode delen via onze social media kanalen. 

Onze programmeurs stellen zich voor

Juriaan Boerstoel heeft een korte film gemaakt, waarin Joop Boerstoel zich voorstelt en mooie dronebeelden van de molen zijn te zien. De dronebeelden zijn gemaakt door Post Media Productions (PMP).

Alvast heel veel plezier gewenst met het kijken van de filmpjes en hopelijk tot snel.

Het Bestuur van Theater Onder de Molen