Goed nieuws! Vanaf 25 september a.s. geldt er voor ons theater Onder de Molen geen beperking meer in het aantal bezoekers en behoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. U bent allen weer welkom!

De toegang is echter alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf die leeftijd moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Voorafgaande aan een voorstelling zal bij de toegang controle moeten worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen én uw identiteitsbewijs.

Programma 2021

Om u alvast de sfeer te laten proeven van ons theater presenteren we u hierbij het programma voor het komende najaar (zie hiervoor de website). De eerste helft van 2021 is helemaal komen te vervallen, daarom hebben we een viertal data toegevoegd waardoor voorstellingen uit de eerste helft van dit jaar toch kunnen doorgaan.

Onze programmeurs stellen zich voor

Juriaan Boerstoel heeft een korte film gemaakt, waarin Joop Boerstoel zich voorstelt en mooie dronebeelden van de molen zijn te zien. De dronebeelden zijn gemaakt door Post Media Productions (PMP).

Alvast heel veel plezier gewenst met het kijken van de filmpjes en hopelijk tot snel.

Het Bestuur van Theater Onder de Molen