Afgelopen week heeft het bestuur van ‘Theater onder de Molen’ een cheque ter waarde van 802 euro mogen ontvangen van de Rabobank in het kader van de actie Rabo ClubSupport 2020. Helaas ging de uitreiking niet persoonlijk maar via een internetverbinding, dus een mooie foto van de uitreiking ontbreekt. Het resultaat is er niet minder om en wij zijn hier erg blij mee. Langs deze weg willen wij alle stemmers van harte bedanken voor hun stem.


Voorlopig zijn er geen voorstellingen in het theater mogelijk. Betekent niet dat wij stilzitten. Met het geld dat wij hebben gekregen kunnen wij onze kas weer wat spekken zodat wij straks, als de Corona-maatregelen het toelaten, een vliegende start kunnen maken met een nieuw theaterseizoen. 

Wij hopen dat wij u snel weer mogen ontvangen in ons mooie theater.

Bestuur Theater onder de Molen

Bestuur Stichting De Lindesche Molen