26 juli 2017 20:00

ZOMERCARROUSEL 2017:
Een leuke zomeravond uit in het Theater Onder de Molen in het buitengebied van Vorden. Woensdagavonden waarin verschillende (veelal regionale) artiesten zullen optreden. En…..wij ontvangen u met een gratis kopje koffie en een stukje eigengemaakte molenkoek!

 Voor u zullen optreden:

Marise den Bakker.
De 15 jarige Singer Songwriter Marise Den Bakker wist al vroeg dat muziek maken het belangrijkste ding gaat worden in haar leven. Al op jonge leeftijd is ze begonnen met het volgen van zang, gitaar en pianolessen. Marise vindt haar passie in het schrijven van liedjes die bij luisteraars binnen komen en de juiste snaar raken.

Marise heeft inmiddels een 12 tal liedjes geschreven die ze stuk voor stuk heeft opgenomen in haar eigen studio. Haar doel is de komende tijd een 4 tal van deze liedjes uit te brengen op een verkort album (EP).

Marise zal deze avond een aantal van haar mooiste en ontroerende luisterliedjes en covers ten gehore brengen en wordt bij enkele nummers ook op de piano begeleid door de 16-jarige Jeshja van Noort .

Nodox
Nodox is een jonge band met doorgewinterde muzikanten. Na een aantal jaren van “we moeten eens samen wat gaan doen” is het er in 2013 van gekomen. Lekker rustig akoestisch thuis samen muziek maken. Er was meteen een klik en al gauw klonk het zo lekker dat we vonden dat het de moeite waard was om anderen er ook van te laten genieten. Het eerste optreden smaakte naar meer en al gauw werden ze regelmatig gevraagd voor feestjes, festivals en muziekavondjes.

De band speelt vooral covers uit de 60er en 70er jaren. Een beetje blues, wat country, folk en een vleugje jazz.  Het maakt ons niet uit als we het maar een beetje naar onze hand kunnen zetten. Het plezier dat we in het spelen ervaren slaat dan al snel over op het publiek. Dansen en meezingen mag.

€10 Toevoegen aan winkelwagen