25 maart 2018 15:00 - 17:00

Een turfvuur, zwart bier, sláinte mhath, verhalen, vrolijke muziek er is altijd wel een reden om een Irish Pub op te zoeken. Vanuit een gezamenlijke passie voor Ierse muziek zijn the Coincidences in 2015 gestart met een optreden in de Flannagans pub op St’ Patricksday. Nu na twee jaar heeft de band een vaste kern van enthousiaste instrumentalisten en twee veelbelovende jonge zangeressen, Charelle Veldhuizen en Marlijn Brink.

De band werkt continu aan uitbreiding en verbetering van het repertoire van Ierse klassiekers, covers en eigen werk. Vorig jaar, na successen in diverse Irish Pubs werd de band in de Amsterdamse Mulligans Irish bar geroemd als Local Irish Band een eretitel naast alle optredende Ierse artiesten.

Ook vorig jaar is de eerste stap gemaakt naar het theater. Met een afwisselend programma van muziek, mystiek en verhalen staat de band op de planken van theater Onder de Molen.

The Coincidences, ‘toevalligheden’, daar zijn de Ieren goed in, go with the flow. The Coincidences spelen bruisende Ierse folkmuziek! Dit in een wisselende samenstelling van zang, flutes en tin whistle, gitaar, accordeon, viool, banjo, mandoline, bas, bodhran & drums.

€10 Toevoegen aan winkelwagen