22 april 2018 15:00 - 17:00

Op dit moment toert Judith Nijland met “A Jazz Tribute to ABBA”, waarbij ze met haar band ABBA-liedjes “verjazzt”

ABBA en Jazz?
Waterloo, Dancing Queen of The Winner Takes it all. Bekend en soms zelfs wat te vaak gehoord. Maar Waterloo als jazzballad? Of I have dream met een latin groove?

Jazz-zangeres Judith Nijland durfde het aan en deed samen met haar band een greep in het enorme repertoire van de Zweedse groep. Ze namen een groot aantal bekende en wat minder bekende songs onder handen. De liedjes blijven overeind, maar jazz neemt het over.

Judith Nijland Jazz-zangeres Judith Nijland studeerde aan het conservatorium in Den Haag en heeft inmiddels vijf cd’s op haar naam staan. Judith zingt het liefst zoveel mogelijk live met haar band. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ze toerde de afgelopen jaren door Europa, Thailand en Amerika. En met A Jazz Tribute to ABBA zelfs in Australië en Japan.

 Judith Nijland Trio bij Theater Onder De Molen
Deze middag krijgt het publiek een flinke dosis verjazzed ABBA-repertoire. Het publiek zal tussen verrassing en herkenning heen en weer gaan.

En naast de ABBA nummers zal het Judith Nijland Trio swingende jazzstandards, andere verjazzde popliedjes, soulballads en mooie bossa’s brengen. Dat – in combinatie met een enorme dosis enthousiasme- is wat je te wachten staat deze middag.

Voor wie van jazz houdt en zich graag laat verrassen!
Judith Nijland- zang
Danny van Kessel – piano
Pieter Althuis – contrabas

€10 Toevoegen aan winkelwagen